Camera Fermierului

Se spune ca cei mai buni prieteni ai copiilor sunt animalele. Ele simt inocenta lor si se bucura de atentia si curiozitatea acestora. Te invitam la un tur al fermei pentru a face cunostinta cu vacutele, oile, gainile, cainii si pisicile casei. Dar daca vrei sa ai o experienta completa, rezerva camera fermierului. O camera in care regasesti fereastra din grajd cu obloane, prin care se hranesc vacutele, felinarele care luminteaza spatiile animalelor, dar si fotoliul de relaxare dupa o zi grea de munca la fanÔÇŽ

Camera Livezii

Ai gustat sucul natural produs din merele din livada din spatele casei Elia? Mere care au o istorie indelungata. Tataie Neculae a plantat toti merii din gradina in frumoasele lui tinereti. Mai putin unul, marul cel mare si batran sub care daca stai la soare la apus, simti ca timpul se opreste in loc. Hai in gradina si admira apusul stand rezemat pe marul cel batran si savurand un pahar de suc natural. Seara te poti caza in camera livezii, unde somn-i dulce ca marul copt.

Camera Croitorului

Ai auzit de marele croitor din Sohodol?
Da daÔÇŽ il gasesti pana si la muzeul din sat. Domnul Florin Obancea, sau cum ii zic prietenii, Nea Florin. Face veste din postav, pantaloni din postav, haine din lana naturala de oaie, pulovere… 35 ani de munca si inca face lucrurile cu drag si pune un cate un gram de pasiune in fiecare haina croita. In camera croitorului gasesti vechea masa de cusut, acum reconditionata, si materiale vechi de la bunica din Simon tesute manual pentru fiul ce avea sa devina cel mai vestit croitor din Bran si cine stie, poate si din restul meleagurilor. Nea Florin inca lucreaza la atelier, asa ca daca vrei sa vezi ce face, il poti ruga sa te invete cateva secrete ale croitoriei in atelierul de langa Casa Elia.

Camera Elisafta

Ai patit vreodata sa inchiriezi o camera si sa nu ai loc nici unde sa iti pui bagajul? Sa te tot impiedici de una, alta. Ei, camera de la mansarda are un generos spatiu de 35 metrii patrati, fiind ideala pentru o familie. Are un pat king size, o canapea extensibila de 2 persoane, si o terasa mare de pe care te poti bucura de apusul soarelui si privelistea satului.

Camera Bunicului

Imagineaza-ti ca esti pe un platou intins, pe munte, si soarele abia atinge varfurile de iarba proaspata, verde deschis… oile pasc linistite in timp ce tu te bucuri de apus. O zi ca oricare alta pentru bunicul Nicolae care obisnuia sa mearga vara cu oile la munte, pe platoul din Postavaru, unde acum se afla lacul de acumulare. Oile au insemnat pentru el intotdeauna mai mult decat niste simple animale pentru blana, carne sau lapte. Te invit sa urci putin pe dealurile din spatele casei Elia si sa te bucuri, cum se bucura tataie, de linistea oilor si a mieilor ce pasc fara nici o grija.

Camera Bunicii

Sunt zile in care ai vrea sa te refugiezi intr-un loc in care sa te simti rasfatat? Ca la bunica… unde erai mereu asteptat cu mancarea calda si da, trebuia sa termini tot din farfurie, ca de, indiferent cati ani aveai, mereu ti se spunea, ÔÇťmananca, sa cresti mareÔÇŁ. Ei da si ce bun era si somnul de dupa festin. Asta pana cand te trezea cocosul care… te chema afara, sa te bucuri de soare, de aerul proaspat, sau doar sa il hranesti si pe el. Descopera camera bunicii, cu povestea ce sta la baza ei.

GALLERY:

Prin utilizarea┬áacestui website, sunte╚Ťi de┬áacord┬ácu┬áaceste condi╚Ťii de utilizare.
S.C. Divladus S.R.L. 
CIF: 13272490
Reg. Com.: J08/688/2000

KronWeb

Creat de KronWeb

┬ę KronWeb - 2021

ro_RORomanian