Casa Noastra:

Situată în mijlocul României într-un sat frumos, numit Sohodol, aproape de Castelul Bran, de asemenea, cunoscut sub numele de Castelul Dracula, casa noastră este întotdeauna deschisă pentru oaspeți.
Ești un iubitor de natura, te bucuri de aerul curat de munte, curios să încerci preparate din bucătaria locală sau vrei să oferi copiilor tăi o experieță „la țară”?Iți garantăm liniște, aer răcoros de munte, mâncare ca la bunica acasă. Nu vei auzi decât susurul raului care inconjoară casa și poate cocoșul cântând dimineața.

Loc de joaca pentru copii - Bran
Loc de joaca
Produse Locale- Bran
Livada
Parcare Gratuita Bran
Parcare
Animale Bran
Tarc cu animale
Ciubar - Casa Elia - Bran
Ciubar
Gratar BBQ - Bran
Gratar
Mancare - Casa Elia
Produse naturale
Ferma Locala in Bran
Ferma proprie

Avem, de asemenea, propria noastră fermă, cultivăm o bună parte din legumele folosite de zi cu zi și o livadă mare cu pomi fructiferi.
România are multe de oferit, situri istorice, locuri culturale, peisaje ce-ți taie respirația. Voi numi doar câteva atracți: Sighisoara, Sibiu, Transfagarasan, Munții Fagaras și multe altele. Alege să le vizitezi pe toate în excursii de jumătate de zi, cu mașina.
Nu ai mașină? Nu iți face griji, anunță-ne și vom găsi soluții!

Ce vei găsi la noi:

Casa Natura Bran

FERMA NOASTRĂ

Cine nu iubește laptele proaspăt, ouăle din cuibar, brânza gustoasă…

Mâncarea bună provine de la animale sănătoase și fericite. Deci, veți vedea, probabil, cateva vacuțe prin livadă, multe găini caută surprize prin iarbă, 1 oaie, 2 oi, 3 oi… Cine începe să le numere, poate adormi repede.

Natura Bran 2 Casa Elia

PRODUSE NATURALE

Cine nu iubește laptele proaspăt, ouăle din cuibar, brânza gustoasă…

Mâncarea bună provine de la animale sănătoase și fericite. Deci, veți vedea, probabil, cateva vacuțe prin livadă, multe găini caută surprize prin iarbă, 1 oaie, 2 oi, 3 oi… Cine începe să le numere, poate adormi repede.

Calarie Copii Bran Elia

CALARIE SI PLIMBARI CU CARUȚA

Bucurați-vă de peisajele din Bran-Sohodol într-o călătorie unică și relaxantă cu trăsura trasă de cai. Te simți mai curajos? Spune-ne, si iți putem organiza plimbări prin sat, călare. Pentru cei mici, poneiul Cezar este intotdeauna pregatit de o ședință foto sau plimbări călare. 
Pentru rezervări, vă rugăm să ne spuneți cu 24 de ore înainte.

Natura Bran Casa Elia

TARC CU ANIMALE

Un loc special, aproape de ferma noastră, unde copiii pot merge și să se joace cu animalele (găini, pui, un cățel jucăuș, câteva pisici drăguțe, iepurași, mielușei…).

Experiente Ciubar - Casa Elia Bran

CIUBAR SECUIESC

Bucurați-vă de momente relaxante alături de prietenii și familie în ciubărul cu hidromasaj, din grădină. Este suficient spatiu pentru 12 persoane, iar temperatura apei este întotdeauna la 40 grade Celsius, astfel încât să va bucurați de el și dacă ne vizitați în timpul iernii. Distracția este garantată!
Pentru rezervări, vă rugăm să ne spuneți cu cel puțin 12 ore înainte.

SPATIU VERDE PENTRU COPII

Leagăne, masă de ping-pong, trambulină… și o curte foarte mare unde copiii se pot juca în libertate.

Croitorie Bran Elia

ATELIER TRADITIONAL DE CROITORIE

Florin este croitor. Coase un material special, din lână.
Practic, el se ocupa de întreg procesul – de la tunsul oilor, spălat, tors, țesut, piuat, croit și cusut produsului.
Spuneam că este un material special din lână pentru ca este vorba despre același material pe care stabunii noștri îl foloseau pentru portul popular. Dimie, postav sau zeghe dupa cum se mai numește prin anumite zone. De exemplu, pantalonii costumului național se fac din postav alb, iar vesta, din postav negru, pe care se cos diferite motive tradiționale.
În zilele noastre, păstorii sunt cei care mai poartă aceste tipuri de haine pe perioada iernii.
De asemenea, din firul de lână mai țese pulovere și șosete, numai bune de purtat iarna.

Poți să aruci o privire la lucrările sale în atelierul Casei Elia și, dacă îți place, ia ceva pentru tine sau oferă un cadou diferit cuiva drag.

Livada Bran

LIVADA CU MERI SI SUC DE MERE

Un măr pe zi ține doctorul departe

Te-ai întrebat vreodată cât de multe mere poți mânca într-o zi?
 Ei bine, nici nu trebuie, încearcă sucul nostru – organic, obținut prin presare la rece. 

Este natural, fără zahăr fără conservanți.

 Il pasteurizăm doar prin prin creșterea temperaturi acestuia la 80 grade Celsius, astfel încât să te puteți bucura de el pentru o perioada mai lungă de timp – până la 2 ani, daca este depozitat in condiți optime.
Un plus de gust și vitamine.

Mai mult decât atât, provine de la merele care cresc în curtea din spate. Acești copaci au fost plantați cu grijă de către bunicul meu și sunt, ca să spun așa, comoara familiei.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.
S.C. Divladus S.R.L. 
CIF: 13272490
Reg. Com.: J08/688/2000

KronWeb

Creat de KronWeb

© KronWeb - 2021

ro_RORomanian